… proteesid, mida saab suust ära võtta, kahjustavad Sinu hambaid, igemeid ja põhjustavad halba hingeõhku!

Selle tõttu tuleb proteesid pesemise ajaks suust eemaldada ja hambad harjata põhjalikult. Peab kasutama paraja suurusega niiti ja hambavaheharju. Proteesid pane puhastustableti leotisse 15 minutiks ja pärast harja ja loputa ning aseta suhu tagasi.

… on väljamõeldud suuirrigaator ehk hambavahede loputamise masin!

Irrigaatori veesurve masseerib igemeid, parandab nii nende vereringet ja puhastab ka need kohad, kuhu hambaniit ja hambavahehari ei ulatu.

Hammaste kinnitumine lõualuusse on otseses seoses Sinu igemete tervisega.

… ka hambaarstid söövad šokolaadi ja joovad õunamahla.

Tavaliselt söövad nad korraga suurema portsu ja loputavad suu pärast veega. Järgmise toidukorra teevad teadlikud sööjad umbes kolme tunni pärast, siis saab sülg hambaid remineraliseerida, hambaemail tugevneb ja hammaste tundlikkus on rohkem kontrollitud.

… kui Sul puuduvad tagumised hambad, siis ka esimesed hambad ei püsi kaua terved!

Tagumised hambad on vajalikud toidu peenestamiseks ja mälumiseks. Kui neid ei ole või on nad kahjustunud, siis langeb esimestele hammastele liiga suur koormus ja need kuluvad, murduvad või vajuvad ettepoole lehvikuna kaldu.

Oluline on asendada iga puuduv hammas.

… hammaste professionaalne puhastamine hambakliinikus

üks kord aastas on meeldiv ja kasulik hambahaigusi ennetav protseduur.

… hambaarstid näevad Sinu hambaid vaadates kohe, et krigistad hambaid, kuigi ise pole seda veel täheldanud.

Hammastel on näha väikesed murdunud killud, kulunud on hammaste pealmine pind ja hammas on igeme äärest defektne. Sul on pidevalt probleeme ühest kohast murduva täidisega. Siis aitab krigistamisvastase kape kasutamine.

… hambaarst ei leia enam Sul suust hambaauke, kui sa kasutad igapäevaselt hammaste puhastamisel hambavaheharju ja hambaniiti!

Need abilised aitavad Sul puhastada need kohad kuhu hambahari ei ulatu.

Nii eemaldad hambavahedest toidujäägid enne kui bakterid jõuavad seal kahjustusi tekitada.

… hambad on olulised – nii olulised.

Terved ja puhtad hambad tõstavad Sinu enesetunnet.
Hammaste asendist sõltub Sinu kõne ja hääldus. Lõualiigese valud ja peavalud on sageli põhjustatud hammaste valest asendist.
Tervete hammastega saad Sa toitu korralikult närida ja mäluda ning see hõlbustab seedimist ja toitainete omastamist – oled energilisem ja vähendad riski haigestuda südame haigustesse, diabeeti ja hingamisteede infektsioonidesse.